KØBENHAVNSTUREN 2018

Den meget smukke og unikke Grundtvigs kirke.

Kirken set indefra mod alteret.

Middagen indtages i de gamle lokaler i Cafe & Øl-halle fra 1892.

Tenna, Lisbeth og Søren ved det nye Grønttorvs arkade.

Erik sidder og nyder en kold øl

Stemning og hygge

Jeg tror det er Freddy der står midt i billedet.

Mange blev siddende i Museets gård, i mens andre tog på grønttorvet. Vejret var jo skønt, så jeg tror også at de hyggede sig.

Så gik turen til sidst til Langelinie. Det gamle toldkammer ligger helt klem inde mellem moderne bygninger.

I baggrunden ligger Oslobåden for anker.

Så er der kø ved Molepavillonen.

Gad vide om Conni ikke kunne styre den store is. Aage er da lidt bekymret.

Så står vi i læ for den heftige blæst, i mens vi spiser isen.

I høj sol og blæst tog vi af sted mod København. 1. destination var GRUNDTVIGSKIRKEN på bjerget i København NV. Det var en fantastisk oplevelse.

Kl. 12.30 skulle vi være ved ARBEJDER MUSEET i Rømersgade inde ved Nørreport. Vi spiste en beskeden arbejder-middag og dertil en "håndbajer", efterfulgt af en kop kaffe.

Vi gik derefter rundt på museet i 4 etager og mange af os var vist glade for at tiden er blevet anderledes. Vi havde afsat lidt for meget tid til at studere gamle dage, så dem af os der havde lyst gik over på det nye grønttorv på Islaels Plads. Det var også en speciel oplevelse, men meget dyrt.

Kl. 15 blev vi igen hentet af bussen og kørte igennem byen mod LANGELINIE. Desværre lå der ingen krydstogtskibe ved Langelinie. Vi kørte helt ud til spidsen af Langelinie og alle indtog en "fed" vaffel is, med 2,3 eller 4 kugler i samt med diverse pynt på.

På hjemvejen i gennem København, var der virkelig kø alle steder, så vi fik set en masse.  Vel hjemme i Vipperød kl. 17.30. 


| Svar

Nyeste kommentarer

02.12 | 22:40

Er meget glad for at være kommet væk derfra,sender nogle foto samt videoer derfra,men syntes det er blevet et meget trist kvarter,men døm selv.

02.12 | 22:36

Derfor Bispebjerg,klinikken indrettet i den tidligere lokaler,hvor Privatbanken lå
på Frederiksborgvej,gik rundt og tog foto af kvarteret,sørgeligt syn.

02.12 | 22:32

Hej igen Lone,var en tur på Bispebjerg man. I sidste uge,på besøg hos en øre-næse -hals læge,alle lokale havde ventider på 7.uger og mere,men kun 3 dg. Hos ham.

23.11 | 11:43

Men det er jo nok ikke den skinbarlige sandhed,men når man lader tankerne flyve,er det sådan man husker det,og det føles godt.